pr-cikk ékszer

Annak a különleges személynek, akinek a kezét meg szeretnénk kérni, különleges gyűrű jár. Ezzel a legtöbb vőlegény egyetért. A menyasszonyok is szívesen viselnek olyan ékszert, melyet nem látnak viszont minden második emberen.

A fenti okokból a vőlegényekre komoly feladat hárul, mikor eljegyzési gyűrűt választanak. Egyedi, de menyasszonyuk stílusához illő ékszert kell találniuk. Cikkünk ebben szeretne segíteni az alábbi 6 trükkel.

1. Válassz vintage eljegyzési gyűrűt!

Az eljegyzési gyűrűk közül a leggazdagabb díszítés a vintage gyűrűkre jellemző. Különféle anyagok, színes kövek régi stílusú csiszolással és csodásan kidolgozott részletek várják a stílus szerelmeseit! A vintage kategórián belül választható a modernebb Art Deco irányzat, de akár a viktoriánus vagy az Edward-kor hagyományosabb formái is.

2. Kutasd fel az egyedi gyűrűformákat!

Menyasszonyod stílusa távol áll a díszes vintage világától? Semmi baj! Egy másik trükk az egyedi gyűrűformák és foglalatok megtalálása.

Manapság egyedinek számít a teljes mértékben minimalista, letisztult eljegyzési gyűrű is. Persze a következő típusokból is bátran választhatunk:

  • katedrális gyűrű (karmos foglalattal)
  • halo gyűrű (a középső kő körül apró kövekkel)
  • gyűrű tokos foglalattal
  • eljegyzési gyűrű 3 nagyobb kővel (a múlt, jelen és jövő szimbóluma)

 

3. Keresd a gyémánt egyedi arcát!

A csodálatos gyémánt eljegyzési gyűrűk soha nem mennek ki a divatból, és mindig találunk közöttük egyedi darabot. Ha túlságosan gyakorinak találjuk a princess-, a briliáns-, a párna- és a smaragdcsiszolást, akkor a következő típusok is szóba jöhetnek:

  • marquise
  • csepp
  • ovális
  • szív alakú

4. Színes kövek az eljegyzési gyűrűbe!

Egyedi hatású gyűrűt kapunk akkor is, ha színes drágakövet magában foglaló ékszert választunk a menyasszonynak. Gyémántból ritkák a színes változatok, inkább a következő kövekből érdemes választani:

  • rubin
  • smaragd
  • zafír

Természetesen másfajta drágakövek és anyagok is kelthetnek különleges hatást. Rengeteg minden múlik a csiszoláson és a foglalaton is.

5. Eljegyzési gyűrű egyedi anyagból

Leggyakrabban arany, rozé arany, fehérarany vagy ezüst az eljegyzési gyűrű anyaga. A legújabb trendek értelmében azonban például meteoritből is készülnek gyűrűk. Ennek a különleges anyagnak a színe magában foglalja a rejtélyt és titokzatosságot. Ezek a gyűrűk valójában kiemelten különlegesek és nagyon ritkák. Így nagyon körültekintőnek kell lennünk a vásárláskor, hogy elkerüljük az átverést.

6. Egyedi tervezés, különleges gyűrű!

Amennyiben vőlegényként biztosra mennél, hogy szíved hölgyének valóban egyedülálló gyűrűt vásárolsz, válaszd az egyedi tervezést! Az ékszerboltokban személyesen, vagy online ügyfélszolgálaton készséggel segítenek megtalálni álmaid gyűrű anyagát, színét, formáját és csiszolását.

Összegzés: A legtöbb vőlegény egyedi ékszerrel szeretné megkérni választottja kezét. A lehetőségek száma végtelen, hiszen rengeteg féle eljegyzési gyűrű található a boltokban és webáruházakban. Emellett egyedi darabot is terveztethetünk.