Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Charlie Chaplin és a K.O. - fergeteges boxjelenet

Kétségtelen, hogy a világ filmművészetére gyakorolt hatása nem ebben a burleszkben érhető tetten, mi több, talán eljátszott ennél mulatságosabb jeleneteket is. Ám ennyire kidolgozott és ilyen hajszálpontosan megkoreografált testjátékot nem sokat találunk ebben a műfajban. Azt szokták mondani bölcs esztéták, hogy a helyzetkomikum kevésbé értékes humorforrás, mit a jellemkomikum. Charlie Chaplin mindkettőben csúcsra tudta járatni tehetségét, a jellemábrázolás terén is páratlan szerepeket alakított (Aranyláz, Nagyvárosi fények), elemében talán mégis akkor volt, amikor a kidolgozott helyzetekben rejlő komikummal, mozgásával, arc- és testjátékával kelthetett hahotát. Ez a boxjelenet pedig szinte már nem is csak egyszerűen komikus helyzetekre épül, hanem MAGA A BETELJESÜLT HELYZETKOMIKUM.   

0 Tovább

Piac a sineken

Az alkalmazkodóképesség csúcsteljesítménye.Legizgalmasabb a vége, ami a villamos áthaladása után történik. Ha egy novellában olvasnád, azt mondanád, az írót túlságosan elragadta a fantáziája.

0 Tovább

Legfrissebb bejegyzések

Görbebögre Blog

blogavatar

Bögrecsárda, bögreblog. Térj be egy pofás posztra a Görbebögre Blogba. Felhajtod egy perc alatt és nem száll a fejedbe, csak felfrissülsz. Ha fáztál, kellemesen kimelegít. Ha izzadtál, lehűsít. Ha rossz volt a kedved, felvidít. Ha vihogtál, lecsendesít és elgondolkodtat. Jobban indul a napod, ha reggel betérsz. Teljesebb lesz a délutánod, ha ebéd utáni kávéhoz társítod. Jobban alszol, ha estére hagyod a bögrézést. Bármikor is kukkantsz be ide, szívesen látott vendég vagy. Legyen ez a törzshelyed.

Utolsó kommentek

Kedvencek

Életmód - háztartás - cikkek Életmód - háztartás - cikkek

Életmód - Egészség. Háztartási cikk értékestés. Műszaki cikkek. Honla...

honlapajánló honlapajánló

a honlapajánló balladai homály alulmúlható. irodalmi kísérlet. kreatív s...

Görbebögre Blog Görbebögre Blog

Bögrecsárda, bögreblog. Térj be egy pofás posztra a Görbebögre Blo...

Feedek

HTML