pr-cikk ékszer

Annak a különleges személynek, akinek a kezét meg szeretnénk kérni, különleges gyűrű jár. Ezzel a legtöbb vőlegény egyetért. A menyasszonyok is szívesen viselnek olyan ékszert, melyet nem látnak viszont minden második emberen.

A fenti okokból a vőlegényekre komoly feladat hárul, mikor eljegyzési gyűrűt választanak. Egyedi, de menyasszonyuk stílusához illő ékszert kell találniuk. Cikkünk ebben szeretne segíteni az alábbi 6 trükkel.

1. Válassz vintage eljegyzési gyűrűt!

Az eljegyzési gyűrűk közül a leggazdagabb díszítés a vintage gyűrűkre jellemző. Különféle anyagok, színes kövek régi stílusú csiszolással és csodásan kidolgozott részletek várják a stílus szerelmeseit! A vintage kategórián belül választható a modernebb Art Deco irányzat, de akár a viktoriánus vagy az Edward-kor hagyományosabb formái is.

2. Kutasd fel az egyedi gyűrűformákat!

Menyasszonyod stílusa távol áll a díszes vintage világától? Semmi baj! Egy másik trükk az egyedi gyűrűformák és foglalatok megtalálása.

Manapság egyedinek számít a teljes mértékben minimalista, letisztult eljegyzési gyűrű is. Persze a következő típusokból is bátran választhatunk:

  • katedrális gyűrű (karmos foglalattal)
  • halo gyűrű (a középső kő körül apró kövekkel)
  • gyűrű tokos foglalattal
  • eljegyzési gyűrű 3 nagyobb kővel (a múlt, jelen és jövő szimbóluma)